Afvallen met XLS Medical Vetbinder, 60 tabletten
 

Afvallen met XLS Medical Vetbinder, 60 tabletten

 2 reviews | Schrijf een review

Afvallen met XLS Medical Vetbinder
XLS Medical Vet Binder is een medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing. Je wilt je inname van vet verminderen maar tegelijk met mate blijven genieten van wat je graag eet. Door de unieke samenstelling helpt de vetbinder bij het bevredigen van de eetlust, drang naar zoetigheid en tussendoortjes en zorgt voor het binden van de opgenomen vetten. Verlies tot 3 keer meer gewicht met de XLS Medical Vetbinder.   Inhoud: 60 tabletten.

Voordelen XLS Medical Vetbinder:
  • Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  • Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten.
  • Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid.
  • Heeft een positief effect op de stoelgang 
Artikelnummer: GB320

Adviesprijs:€36,95
Onze prijs:€19,95
Aantal
Levertijd: Direct

XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing dat gewichtsverlies, afvallen en onderdrukking van de eetlust stimuleert, zonder schadelijke bijverschijnselen. XLS Medical Vet Binder bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine) bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. Litramine is een vezelcomplex dat het vet uit je voeding bindt en ervoor zorgt dat deze vetten niet worden opgenomen door de darmen. Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren. Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 28% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en een verlaging van de cholesterol. XL-S Medical Vetbinder heeft een erkend veiligheidsprofiel en geen bekende schadelijke bijwerkingen. Het bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Verlies tot 3 keer meer gewicht met de XLS Medical Vetbinder.   
 

Voordelen XLS Medical Vetbinder:

  •  Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  •  Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten.
  •  Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid.
  •  Heeft een positief effect op de stoelgang

Ingrediënten XLS Medical Vetbinder, Vet Binder op basis van Litramine

Ingrediënten :  Litramine, een gepatenteerd vezelcomplex uit organische planten. Microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat,chlorofylline en magnesiumstearaat (Ph. Eur). Andere ingrediënten: Vitamine A-acetaat (retinol), vitamine D3 (cholecalciferol) en vitamine E-acetaat (alfa-tocoferol).
Allergeneninformatie:  Bevat geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s.

Gebruiksaanwijzing
Neem 3 x 2 tabletten per dag, met voldoende water. Als je eet, neem de tabletten meteen na de maaltijd. Neem niet meer dan zes (6) tabletten per dag in. Het is niet aanbevolen de dosering van 6 tabletten per dag te overschrijden of meer dan 2 tabletten per maaltijd in te nemen. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Je kunt XLS Medical probleemloos blijven nemen als je je gewenste gewicht hebt bereikt, bijvoorbeeld als je heel calorierijk hebt gegeten, om te voorkomen dat je weer aankomt.


 
  | Door F. van der Schoot
Ik heb nu 3 maanden xls medical Vetbinder gebruikt en ben al flink afgevallen! Ik eet hier zo veel mogelijk gezond bij.

  | Door E. Roovers
ik neem s avonds na de warme maaltijd 2 tabletten in. Met matig eten houd ik zo mijn gewicht op peil.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review