Uitgebreid zoeken
Selecteer taal:

Categorie

Informatie

Gezondheid

Fabrikanten

Home  :: Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Ton en Geeske van Hooijdonk. Begin2010 hebben wij een langgekoesterde droom gerealiseerd met het opzetten van ons eigen bedrijf: New Life Wellness.

Motivatie voor het starten van ons eigen bedrijf is het vinden van een juiste balans tussen werk en ontspanning. Weg van de stress van een druk zakenleven, meer tijd voor het genieten van de leuke kanten van het leven.

Achtergrond Ton:

Na 33 jaar werken in loondienst deed de mogelijkheid zich voor om voor mijzelf te beginnen.  Een kans die ik met beide handen aangegrepen heb. Wij zijn beide sportieve, actieve mensen, die graag en veel actief bezig zijn. Hierbij zijn we in aanraking gekomen met de producten van Wellness International Network, waar we zelf erg goede ervaringen mee hebben. Wij zijn een online winkel in wellness producten en voedingssupplementen gestart, om vanuit onze eigen ervaringen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met advies en een uitstekend assortiment wellness producten en voedingssupplementen.


Achtergrond Geeske:
Ik heb een lange carriere achter de rug in de gezondheidszorg. Hier heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om pro actief aan je gezondheid te werken. Zelf verantwoordelijk voor een gezond
e en actieve levensstijl. Niet voor niets luidt het gezegde: Voorkomen is beter dan genezen.

Contactgegevens:
New Life Wellness
Vliet 109
8446 LX  Heerenveen
0513 - 436245
email: info@newlifewellness.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden: 52256960
BTW nummer: NL88105647-B01

Uw mandje
Mandje is leeg

Bekijk winkelmandje
Naar de Kassa


 


Daarom kies je voor New Life Wellness

  • Producten van topkwaliteit!
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Powered by One-Stop-WebshopCopyright © 1 Februari 2011-2015 New Life Wellness