XLS Medical Max Strength
 

XLS Medical Max Strength

 2 reviews | Schrijf een review

Raak snel overtollige kilo's kwijt met XLS Medical Max Strength. De XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit voedingsstoffen zoals koolhydraten, suiker en vet. Dit resulteert in een verminderde opname van calorieën, waardoor je sneller en meer afvalt. Het is de ideale manier om extra gewicht te verliezen en om op gewicht te blijven. 

Voordelen XLS Medical Max. Strength:

  • Bewezen effectief om snel af te vallen.
  • Vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker en vet.
  • Helpt uw eetlust en hongergevoel beheersen
  • Bevat natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk bewezen effectief 
Artikelnummer: GB325

Adviesprijs:€89,95
Onze prijs:€79,95
Aantal
Levertijd: Direct

Snel afvallen met XLS Medical Max.Strength. De nieuwe XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit belangrijke voedingsstoffen zoals koolhydraten, suiker en vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Dit resulteert in een verminderde opname van calorieën, waardoor je meer afvalt dan met alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging. Bovendien zorgt het voor een lagere bloedsuikerspiegel, waardoor het verlangen naar voeding afneemt en de bloedsuikerspiegel stabieler blijft. Verlies met XL-S Medical Max Strength tot 5x meer centimeters in je taille. XL-S Medical Max Strength is wetenschappelijk bewezen, wordt goed verdragen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, zout of conserveermiddelen.
 

Voordelen XLS Medical Max. Strength:

  • Bewezen effectief om snel af te vallen.
  • Vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker en vet.
  • Helpt uw eetlust en hongergevoel beheersen.
  • Bevat natuurlijke ingrediënten en is wetenschappelijk bewezen effectief.

Ingrediënten van XLS Medical Max Strength:

Clavitanol, een plantaardig gepatenteerd complex, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing XLS Medical Max. Strength:
2 maal daags 2 tabletten voor de hoofdmaaltijd innemen (avondeten en ontbijt of lunch) XL-S Medical Max Strength is een optimaal hulpmiddel ter voorkoming van gewichtstoename. Na het behalen van het streefgewicht kun je doorgaan met het gebruik van XL-S Medical Max Strength, bijvoorbeeld voor het nuttigen van een calorierijke maaltijd. Zo kan XL-S Medical Max Strength je helpen om toekomstige gewichtstoename, en dus het jojo-effect, te voorkomen. Lees voor gebruik van dit medisch hulpmiddel de gebruiksaanwijzing. XLS Medical is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding

  | Door P. de Jager
Ik gebruik deze pillen nu een paar weken en ben ondertussen wel al afgevallen. Ik neem enkel de max.strength s avonds na mijn eten.Voor de rest eet ik gezond en veel fruit.Het helpt inderdaad wel bij sommige mensen.

  | Door M. Voogden
Neem deze pillen nu een paar weken, en ik heb heel goede ervaringen met deze producten! Ben echt al afgevallen in combinatie met meer te gaan sporten.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review