Magnesium voor herstel van uw spieren
 

Magnesium voor herstel van uw spieren

 2 reviews | Schrijf een review

Magnesium, voor herstel van uw spieren.

Magnesium is een veelzijdig mineraal, dat belangrijk is voor soepele spieren, het behoud van een gezonde bloeddruken en heeft een ontspannende invloed op je lichaam bij stresssituaties. Magnesium supplementie wordt speciaal aanbevolen voor intensieve sporters. Inhoud: 1 pot van 100 g

Voordelen Magnesium:

•  Snel herstel van vermoeide spieren
•  Heeft een ontspannende invloed op het lichaam
•  Ondersteunt celdeling en -groei, goed voor krachtsporters 

Artikelnummer: SV170

Adviesprijs:€29,95
Onze prijs:€17,25
Aantal
Levertijd: Direct

Bij intensief sporten of het verrichten van zware lichamelijke inspanningen heeft het lichaam extra behoefte aan magnesium. Dit wordt vaak niet bereikt met normale voeding. Magnesium vult het tekort aan magnesium aan. Een tekort aan magnesium kan leiden tot extreme vermoeide spieren. Aanvulling van dit spiermineraal is dus zeer belangrijk.  Magnesium tekorten kunnen ontstaan door extreme inspanningen, overmatig geestelijke stress of intensief sporten en veel zweten. Magnesium wordt veel gebruikt door sporters, ter ontspanning bij stress, maar ook door senioren en vrouwen tijdens de menstruatie. Magnesium suppletie kun je het beste doen met een hoogwaardige vorm die makkelijk door je lichaam wordt geabsorbeerd. Dit product is 100% magnesium lactaat dat een hoge biologische beschikbaarheid heeft en snel wordt opgenomen.Door het als poeder (en niet als pil) in te nemen kun je een hoge dosering gemengd met melk heel makkelijk  innemen na trainingen of net voor het slapen gaan.

Voordelen Magnesium:

  • Bevordert het herstel van vermoeide en stramme spieren
  • Heeft een rustgevende en ontspannende invloed op de zenuwen
  • Helpt vermoeidheid verminderen
  • Ondersteunt celdeling en -groei, goed voor krachtsporters
  • Heeft  een gunstige invloed op geheugen en concentratievermogen

Ingrediënten Magnesium:

magnesium bevat 100% zuiver magnesium lactaat poeder. Magnesium lactaat is een magnesium verbinding met een hoge biologische beschikbaarheid van 88%. Bevat geen dierlijke ingrediënten en geen meng- of vulmiddelen.

Dosering: 
Iedere 100 gram verpakking met magnesium is voldoende voor 20 dagen.
Neem één kleine theelepel (ca. 5 gram) magnesium per dag gemengd met een glas melk voor het slapen gaan. Intensieve sporters die veel zuivel drinken kunnen eventueel de dosis verdubbelen, zodat de Ca-Mg-verhouding beter in balans blijft.

Door het als poeder (en niet als pil) in te nemen, kun je een hoge dosering gemengd met melk heel makkelijk innemen na trainingen. Magnesium is een aanrader voor duur- en krachtsporters.

Dit product is een voedingssupplement. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en in de bijsluiter. Dit voedingssupplement is ook geschikt voor vegetariërs. Bevat geen tarwe, gist, melk, synthetische kleur- of geurstoffen. Raadpleeg bij twijfel altijd een (huis)arts. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en gezond voedingspatroon.

16-3-2015   I. Koelstra
Ben erg tevreden!!! Zit veel beter in m'n vel en veel minder last van spierpijn na het sporten.
  | Door Ellbepe
Buy Nexium No Prescription Where To Order Amoxicilina Bacterial Infections In Internet [url=http://demalan.com]viagra[/url] Priligy At Boots Propecia Heart Beat Vente De Kamagra En France

  | Door J. Maas
Prima, neem het dagelijks in! Duidelijk sneller spierherstel en minder spierpijn.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review