ProstaatFit, voor een gezonde prostaat
 

ProstaatFit, voor een gezonde prostaat

 1 review | Schrijf een review

ProstaatFit bevat een speciaal mengsel plantaardige ingrediënten met vitamines, kruiden en aminozuren die essentieel zijn voor een gezonde prostaat. Blijf langer vitaal en energiek met ProstaatFit. Inhoud: 60 capsules per verpakking.

Voordelen ProstaatFit:
  • Behoud van een gezonde prostaat
  • Bijdragen aan  verhoogde mentale en seksuele energie
  • de mannelijke voortplantingsorganen ondersteunen
 
Artikelnummer: VS530

Onze prijs:€48,95
Aantal
Levertijd: Direct

Circa 70% van alle mannen in Nederland tussen de 40 en 70 jaar kan ondersteuning gebruiken bij het behoud van een normale prostaat. Onder invloed van het mannelijk hormoon testosteron groeit de prostaat tijdens de puberteitsjaren. In de loop van de jaren kan het orgaan steeds groter worden. Een op de twee mannen krijgt er vanaf 50 jarige leeftijd mee te maken. Dit kan invloed hebben op het plassen omdat de prostaat om de urinebuis heen ligt. Door de groei van de prostaat wordt de urinebuis dichtgedrukt. U merkt wanneer u vaker naar het toilet moet en pijn bij het plassen ervaart. De prostaat bevat de hoogste concentratie zink in het menselijk lichaam. Doordat prostaatvloeistof veel zink bevat, raakt het lichaam bij elke zaadlozing veel zink kwijt. Zink is onmisbaar voor een goede prostaglandine-aanmaak. Prostaatfit is rijk aan Seleen of Selenium wat een goede en verzorgende werking heeft op de prostaat. De vitamine E in Prostaatfit heeft een beschermende werking op de prostaat. Een van de belangrijkste ingrediënten is pompoenzaadolie, wat een positieve werking op de blaas heeft. Pompoenzaadolie bevat bijna 50% EVZ (essentiele vetzuren), natuurlijke vitamine E, carotenoïden, niacin, kalium, phytosterols en het vetoplosbare chlorofyl. ProstaatFit is een natuurlijk product dat een natuurlijke ondersteuning biedt voor de man en helpt de prostaat gezond houden.

Voordelen ProstaatFit:

  • Behoud van een gezonde prostaat
  • Bijdragen aan  verhoogde mentale en seksuele energie
  • de mannelijke voortplantingsorganen ondersteunen

 

Ingrediënten ProstaatFit:
Pumpkin Seed Oil, Vitamine E, Gelatina, Glycerine USP.

Gebruiksadvies
Aanbevolen gebruik: Neem 1 maal daags 2 capsules met voldoende water in. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Doelgroep: mannen (40+) 
  | Door Hans van Woerden
Ik gebruik nu zo'n 3 weken ProstaatFit. Ik hoef nu niet meer ';s nachts op te staan om naar de wc te gaan, terwijl dat voor het gebruik van ProstaatFit minstens 3 keer was. Niet alleen ik vond dat vervelend, maar ook mijn vrouw, die werd ook elke keer wakker van mij. Zij kwam dan ook met deze oplossing. Ik ben erg tevreden over ProstaatFit, want het heeft me in zeer korte tijd van mijn probleem af geholpen.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review